A parkoló szolgáltatásai

A GAME Parking fedett parkoló az alábbi szolgáltatásokat nyújtja ügyfelei részére.

 • 450 fedett parkoló a mélygarázsban

  • Fűtött mélygarázsunk bővelkedik szabad helyekkel,felszínen és felszín alatt így akár rövidebb, akár hosszabb időre nálunk hagyhatja személygépjárművél,motorját.
   Egy esetleges reptérhez közeli konfrerencia alkalmával is állunk szíves rendelkezésükre, míg fontos kérdésekről döntenek, céges autóikat biztonságban tudhatják. Vállaljuk veterán autók őrzését is,így a gyűjtőknek nem kell tartania, hogy a ritka értékekben valaki kárt tegyen, külön figyelmet tudunk ezekre az autókra fordítani.
 • 250 szilárd burkolatú parkolóhely szabadtéren

 • folyamatos őrzés + telepített kamerarendszer

  • Manapság, már több dolgot is érdemes átgondolni, amikor autónkat parkolóban helyezzük el.
   Nézzük, miért is érdemes nálunk elhelyezni az autóját:
   Ahogy a technika is változik, fejlődik, úgy a tolvajok feltörési módszerei is folyamatosan cserélődnek, bátran kijelenthető, hogy kockázatos dolog őrizetlenül hagyni személygépkocsinkat hosszú ideig. Egy zárt parkolóházban azonban értéke maximális figyelmet kap. Nálunk az ön által kiválasztott helyen fogunk vigyázni autójára. Mélygarázsunkban személyi és technikai védelem is segíti az őrzést. a nap 24 órájában. Modern camera rendszerünk előtt nem marad titok.
   Egy zárt parkoló azonban nemcsak a tolvajoktól védi meg autóját:
   Előfordulhat, hogy az időjárás is veszélyt jelenthet autójára. Egy hirtelen jött nagyobb vihar, egy esetleges jégeső vagy egy erős szél könnyen kárt tehet autójában. A zárt parkolóházban azonban autója védve van a természeti jellegű károktól is.
   Tanulóvezetők, figyelmetlen autósok, ügyetlenül parkoló autósok, is okozhatnak, kisebb, vagy nagyobb kényelmetlenségeket. Ha nem szeretne kínos helyzetbe kerülni utazása végén, és pénztárcáját is kímélni akarja, bízza gépjárművét, motorját ránk.
 • ingyenes transzfer a reptérre és vissza klimatizált minibusszal

  • Ha nálunk hagyja autóját, akkor a reptérre való szállításon már nem kell gondolkodnia, kényelmes, klímatizált buszainkkal, gyorsan kényelmesen eljuttatjuk Önt a megfelelő terminálra, mélygarázsunk mindössze 1 km-re található a reptértől, így 5-10 perc az átlagos menetidő. Nincs szüksége taxira, vagy szívességre egy ismerőstől a reptér megközelítéséhez, nem kell várakoznia, igazodnia máshoz.
   Saját autója kényelme és biztonsága fogadja a repülőútról való visszatérés után.
 • 0-24h nyitva tartás

  • Mivel garázsunk NON- STOP elérhető, így utazásait nem kell hozzánk igazítani, mi a nap bármely napján állunk rendelkezésésre, legyen szó akár ünnepről,akár késői időpontről éjjel nappal várjuk megkeresését.
 • online parkolóhely foglalás

  • Egy utazás, legyen szó munkáról vagy magánjellegű útról, pihenésről mindig számos elintéznivalóval és készülődéssel jár, melyek nem kevés stresszel és izgalmakkal járnak. Szerencsére napjainkban a technika fejlődéséinek köszönhetően már On-line is tud nálunk parkolóhelyet foglalni ezáltal nyugodtabbá és szervezettebbé tehetjük utazásainkat.
   Nem kell azon idegeskednie, hogy talál e még szabad biztonságos pihenőhelyet gépjárművének, az on-line foglalással menjen biztosra, válassza ezt a szolgáltatásunkat is.
 • nincsenek rejtett költségek

 • gépjármű külső mosás, belső takarítás

  • Ha egy gyors, professzionális külső-belső takarításra vágyik, amíg Ön pihen, üzleti úton van, akkor válassza kiegészítő szolgáltatásunkat. Professzionális tisztitó berendezéseinkben sem Ön, sem autója nem fog csalódni.
   Így az utazása után, autóját tisztán, újszerű állapotban kapja újra készhez.
 • gépjármű bérbeadás

  • Vállalkozásunk gépjárművek őrzése mellett, foglalkozik személygépjárművek és kisebb haszongépjárművek bérbeadásával is.
   Ha Ön utazna egy távolabbi helyre, családjával, egy nagyobb társasággal, vagy csak egyedül, széles autókínálatunkból megtalálja a legmegfelelőbb modelt az Ön számára, de ha költözne, vagy nagyobb bútort szállítana, haszongépjárműveink ebben is segítségére lesznek. A bérelhető típusokról képes bemutatót is talál oldalunkon.